Obaveštavamo vas da će kompanija MEGA SOLUTION DOO biti jedan od glavnih izlagača na predstojećem međunarodnom sajmu i konferencije za proizvodnju voća, povrća i vina u Srbiji i regionu- AGRO BELGRADE 2022. god.

Sajam će se održati u hali 2 sajma Beograd u periodu od 27-og do 29-og Januara 2022 (četvrtak, petak i subota) od 10h-18h.

 Kao jedinstveni i specifični izlagači MEGA SOLUTION DOO će organizovati veliki izložbeni deo koji će biti dostupan svim posetiocima sajma, kako bi se bolje upoznali sa proizvodima koje kompanija proizvodi i uvozi i koji su deo kontrole kvaliteta proizvoda različitih vrsta. Imaćete mogućnost da pogledate najtraženije artikle iz ove oblasti:

*Elektronske sušare za voće, povrće i začinsko bilje (testenina, pečurke i sl.)

* Merni instrumenti za kontrolu kvaliteta proizvoda (penetrometri za voće i povrće, refraktometri, pH metri, konduktometri, vlagomeri za žitarice, termometri, termohigrometri i sl.)

*Laboratorijska oprema (analitičke vage, vlagomeri, laminarne komore, vodena kupatila, magnetne mešalice, centrifuge, mikroskopi, prenosni inkubatori i sl.)

Lična zaštitna oprema (maske, lateks i nitril rukavice, zaštitni mantili, kape, nazuvice, kecelje i ostala oprema).

Za sve naše klijente koji žele besplatnu propusnicu, molimo vas da nas kontaktirate u najkraćem mogućem roku jer je broj propusnica ograničen!

Comments are disabled.