Za opširnije informacije o implementaciji Haccp sistema i neophodnoj opremi kontaktirajte nas putem:
mail adrese: [email protected]
ili pozivom na broj telefona: 011/2150-556
Ovo je sistem upravljanja koji se odnosi na bezbednost hrane kroz analizu i kontrolu različitih bioloških, hemijskih i fizičkih opasnosti, počevši od prijema sirovina, skladištenja, rukovanja, pripremanja hrane, distribucije i konzumiranja krajnjeg proizvoda.
Prema HACCP sistemu, kontrola sirovina i proizvoda upravo počinje sa našom mernom opremom:
• Ubodni termometri i termometri sa sondom
• Termometri za frižidere i zamrzivače
• Datalogeri za temperaturu i vlagu
• Termohigrometri i MIN/MAX termometri za prostorije i magacine
• Štoperice/tajmeri
• Bezkontaktni IC termometri
• Vlagomer za 25 vrsta žitarica
Za opširnije informacije o implementaciji Haccp sistema i neophodnoj opremi kontaktirajte nas putem:
mail adrese: [email protected]
ili pozivom na broj telefona: 011/2150-556