KLINIČKA CENTRIFUGA 300-4500 RPM, 12X10 ML, 06-DM0412, CHEMLAND

LABORATORIJSKA CENTRIFUGA DM0412, BLUE CHEMLAND SERIJA DM0412
Laboratorijska centrifuga je kompaktna, ali moćna i brza centrifuga idealna za odvajanje seruma, plazme, uree, uzoraka krvi i druge rutinske primene u bolnicama i istraživačkim laboratorijama.
Uredjaj je opremljen velikim LCD ekranom, što značajno olakšava rad u kliničkim uslovima. Radni parametri uredjaja koji su prikazani na njemu su veoma čitljivi, dok je način prezentovanja poruka jasan i vrlo čitljiv.
Karakteristike uredjaja Laboratorijska centrifuga DM0412 se isporučuje sa rotorom od 12 pozicija, uključujući adaptere, što znači visoku efikasnost uredjaja u laboratorijskim i kliničkim uslovima. Centrifuga ima pogonski motor koji ne zahteva održavanje. Uredjaj obavlja pulsirajući rad za brzu rotaciju.
Pored toga, laboratorijska centrifuga DM0412 iz serije Chemland DM0412 odlikuje se:
– automatsko dvostruko zaključavanje vrata sa prekomernom brzinom,
– senzor prekoračenja brzine,
– maksimalna radna brzina uredjaja je 4500rpm (300-4500rpm), u koracima od 100rpm,
– brz i stabilan rad sa tihim radom rotora,
– nakon centrifugiranja, zvučne signalizacije i automatskog otvaranja poklopca,
– mogućnost programiranja radnog vremena ili neprekidnog rada.
Ostali parametri
Maks. RCF: 2490 × g, koraci od 100 × g.
Radno vreme: 30s
Tajmer: 99 min
Laboratorijske centrifuge su dostupne u nekoliko varijanti. Pojedinačne varijante se razlikuju jedna od druge po veličini i maksimalnim obrtajima. Podstičemo kupce zainteresovane za kupovinu laboratorijske centrifuge ili centrifuge za kliničku upotrebu da se detaljno upoznaju sa našom ponudom. Svaka laboratorijska centrifuga iz Chemland serije je garancija visokog kvaliteta i efikasnosti uredjaja.