Julie Z10 Vrhunsko tehnološko dostugnuće SCOPE ELECTRIC INSTRUMENTS
Julie Z10 kalibrisan prema uspostavljene standardne metode za analizu mleka:
- Roesse Gottlieb – za masti
- Kildahl – za proteine
- HPCL – za laktozu
- Sušenje u komori– za ukupne čvrste materije
- Krioskopija – za tačku smrzavanja
Julie Z10 je u stanju da analizira širok spektar mleka i mlečnih proizvoda sa izuzetnom preciznošću i ponovljivošću merenih rezultata.
Zahvaljujući svom inovativnom Nano-Optics mernom sistemu, ugrađenom štampaču, 8” ekranu osetljivom na dodir i softveru za prikupljanje podataka SE to je najbolji analizator mleka koji možemo da ponudimo.
Može se kalibrisati za tri proizvoda. Jedna od kalibracija je fabrički napravljena, a druga dva se mogu izvršiti na zahtev kupca kao opciona usluga.
Julie Z10 se može kalibrisati za:
- *Kravlje mleko
- *Ovčije mleko
- *Kozje mleko
- *Bivolje mleko
- *Ljudsko mleko
- *Pasterizovano mleko
- *UHT mleko
- *Krema sa sadržajem masti do 50%.
- *Jogurt sa sveže dodatom kulturom
- *Kokosovo mleko
- *Voćno mleko
- *Iakult
- *Obrano mleko
- *Mleko u prahu
- *Sojino mleko
- *Surutka
- *Mešavine za sladoled
Parametar | Tačnost parametara (rezolucija) | Opseg | Konzistentnost opsega (ponovljivost) |
Masnoća | 0.01% | 0.00% – 60.00% | ±0.01 |
SNF | 0.01% | 0.00% – 60.00% | ±0.01 |
Belančevina | 0.01% | 0.00% – 25.00% | ±0.01 |
Laktoza | 0.01% | 0.00% – 25.00% | ±0.01 |
Gustina | 0.001% | 1.0150-1.0400 g/Sm3 | ±0.01 |
Čvrste materije | 0.01% | 0.00% – 5.00% | ±0.01 |
Tačka mrznenja | 0.001 °C | -0.45 °C do 0.55 °C | ± 0.001 °C |
Dodata voda | 0.01% | 0.00%- 80% | ±0.01 |
pH | 0.01% | 0.00 – 14 PH | ±0.01 |
Konduktivnost | 0.01% | 0.00 – 10Ms/sm | ±0.01 |