Julie Z10 Vrhunsko tehnološko dostugnuće SCOPE ELECTRIC INSTRUMENTS

Julie Z10 kalibrisan prema uspostavljene standardne metode za analizu mleka:
- Roesse Gottlieb – za masti
 - Kildahl – za proteine
 - HPCL – za laktozu
 - Sušenje u komori– za ukupne čvrste materije
 - Krioskopija – za tačku smrzavanja
 
Julie Z10 je u stanju da analizira širok spektar mleka i mlečnih proizvoda sa izuzetnom preciznošću i ponovljivošću merenih rezultata.
Zahvaljujući svom inovativnom Nano-Optics mernom sistemu, ugrađenom štampaču, 8” ekranu osetljivom na dodir i softveru za prikupljanje podataka SE to je najbolji analizator mleka koji možemo da ponudimo.
Može se kalibrisati za tri proizvoda. Jedna od kalibracija je fabrički napravljena, a druga dva se mogu izvršiti na zahtev kupca kao opciona usluga.
Julie Z10 se može kalibrisati za:
- *Kravlje mleko
 - *Ovčije mleko
 - *Kozje mleko
 - *Bivolje mleko
 - *Ljudsko mleko
 - *Pasterizovano mleko
 - *UHT mleko
 - *Krema sa sadržajem masti do 50%.
 - *Jogurt sa sveže dodatom kulturom
 - *Kokosovo mleko
 - *Voćno mleko
 - *Iakult
 - *Obrano mleko
 - *Mleko u prahu
 - *Sojino mleko
 - *Surutka
 - *Mešavine za sladoled
 
| Parametar | Tačnost parametara (rezolucija) | Opseg | Konzistentnost opsega (ponovljivost) | 
| Masnoća | 0.01% | 0.00% – 60.00% | ±0.01 | 
| SNF | 0.01% | 0.00% – 60.00% | ±0.01 | 
| Belančevina | 0.01% | 0.00% – 25.00% | ±0.01 | 
| Laktoza | 0.01% | 0.00% – 25.00% | ±0.01 | 
| Gustina | 0.001% | 1.0150-1.0400 g/Sm3 | ±0.01 | 
| Čvrste materije | 0.01% | 0.00% – 5.00% | ±0.01 | 
| Tačka mrznenja | 0.001 °C | -0.45 °C do 0.55 °C | ± 0.001 °C | 
| Dodata voda | 0.01% | 0.00%- 80% | ±0.01 | 
| pH | 0.01% | 0.00 – 14 PH | ±0.01 | 
| Konduktivnost | 0.01% | 0.00 – 10Ms/sm | ±0.01 | 



