ELEKTRONSKA SUŠARA (DEHIDRATOR) ZA ŠLJIVU I OSTALO VOĆE, POVRĆE I ZAČINSKO BILJE MODEL MS200S KAPACITET: 200kg

  • Kapacitet sušenja: do 200 kg svežeg voća za 24 h
  • Spoljašnje dimenzije (širina x dubina x visina): 94 cm x 54 cm x 168 cm
  • Broj lesa: 96 ( 4 x 24 )
  • Dimenzije lesa: 40 cm x 38 cm
  • Ukupna površina lesa: 14 m2
  • Izbor temperature u komorama: 30-90˚C
  • Izbor vremena sušenja: 0–24 h
  • Napon: ~380 V ( trofazni )
  • Instalisana snaga: 7000 W
  • Nivo buke: 50-55 db
  • Masa: 116 kg
  • Četiri nezavisna dela (četiri komore, četiri kontrolera)
  • Materijal izrade komora i lesa: nerdjajući čelik SUS304 (lese); kućišta i obloga: nerdjajući čelik SUS201, odobreni za rad u prehrambenoj industriji
  • Dvoslojno kućište omogućava minimalne gubitke toplote i bolje performanse
  • Unutrašnje LED svetlo
  • Dodatne posude za ostatke, 4 kom
  • Aluminijumske ručke za vrata, 4 kom
  • Točkovi sa kočnicama, za lakšu manipulaciju
  • Elektronska kontrola glavnih parametara procesa : temperature i vremena sušenja za svaki nezavisni deo – u zavisnosti od vrste namirnica koje se obradjuju
  • Podešavanje temperature i vremena preko ekrana osetljivog na dodir
  • Mehanička ventilacija i izbacivanje vlage kroz konstrukcione otvore
  • Idealna za sušenje voća, povrća, začinskog bilja, pasulja, testenine, pečuraka i sl.
  • Motori sa elisama za prinudnu cirkulaciju vazduha u komorama
  • Prinudnom konvekcijom toplog vazduha u komorama postiže se efekat dehidracije proizvoda, bez potrebe za dodavanjem pigmenta i pojačivača ukusa; finalni proizvod zadržava sve nutritivne vrednosti
  • Osušeni proizvod ima veliku prednost u odnosu na svež, jer ne zahteva posebne uslove za čuvanje, ima duži rok trajanja, ima veću tržišnu vrednost i dugo zadržava mineralne sastojke
  • Sušenje u elektronskim sušarama je idealan proces za proizvodnju suve šljive; čipsa od jabuke, kruške ili banana; BIO začina; mešanog povrća; testenine ili proizvoda od brašna za potrebe kulinarstva

CE ZNAK ZA KVALITET
PROIZVODNJA: MEGA SOLUTION