ELEKTRONSKA SUŠARA (DEHIDRATOR) ZA ŠLJIVU I OSTALO VOĆE, POVRĆE I ZAČINSKO BILJE MODEL MS50S KAPACITET: 150kg
- Kapacitet sušenja: do 150 kg svežeg voća za 24 h
- Spoljašnje dimenzije (širina x dubina x visina): 141 cm x 55 cm x 96 cm
- Broj lesa: 60 ( 3 x 20 )
- Dimenzije lesa: 40 cm x 38 cm
- Ukupna površina lesa: 9 m2
- Izbor temperature u komorama: 30-90˚C
- Izbor vremena sušenja: 0–24 h
- Napon: ~380 V ( trofazni )
- Instalisana snaga: 4500 W
- Nivo buke: 50-55 db
- Masa: 83 kg
- Tri nezavisna dela (tri komore, tri kontrolera)
- Materijal izrade komora i lesa: nerdjajući čelik SUS304 (lese); kućišta i obloga: nerdjajući čelik SUS201, odobreni za rad u prehrambenoj industriji
- Dvoslojno kućište omogućava minimalne gubitke toplote i bolje performanse
- Niska potrošnja energije
- Unutrašnje LED svetlo
- Dodatne posude za ostatke, 3 kom
- Aluminijumske ručke za vrata, 3 kom
- Točkovi sa kočnicama, za lakšu manipulaciju
- Elektronska kontrola glavnih parametara procesa : temperature i vremena sušenja za svaki nezavisni deo – u zavisnosti od vrste namirnica koje se obradjuju
- Podešavanje temperature i vremena preko ekrana osetljivog na dodir
- Mehanička ventilacija i izbacivanje vlage kroz konstrukcione otvore
- Idealna za sušenje voća, povrća, začinskog bilja, pasulja, testenine, pečuraka i sl.
- Motori sa elisama za prinudnu cirkulaciju vazduha u komorama
- Prinudnom konvekcijom toplog vazduha u komorama postiže se efekat dehidracije proizvoda, bez potrebe za dodavanjem pigmenta i pojačivača ukusa; finalni proizvod zadržava sve nutritivne vrednosti
- Osušeni proizvod ima veliku prednost u odnosu na svež, jer ne zahteva posebne uslove za čuvanje, ima duži rok trajanja, ima veću tržišnu vrednost i dugo zadržava mineralne sastojke
- Sušenje u elektronskim sušarama je idealan proces za proizvodnju suve šljive; čipsa od jabuke, kruške ili banana; BIO začina; mešanog povrća; testenine ili proizvoda od brašna za potrebe kulinarstva
CE ZNAK ZA KVALITET
PROIZVODNJA: MEGA SOLUTION