ELEKTRONSKA SUŠARA (DEHIDRATOR) ZA ŠLJIVU I OSTALO VOĆE, POVRĆE I ZAČINSKO BILJE MODEL MS50S KAPACITET: 150kg

- Kapacitet sušenja: do 150 kg svežeg voća za 24 h
 - Spoljašnje dimenzije (širina x dubina x visina): 141 cm x 55 cm x 96 cm
 - Broj lesa: 60 ( 3 x 20 )
 - Dimenzije lesa: 40 cm x 38 cm
 - Ukupna površina lesa: 9 m2
 - Izbor temperature u komorama: 30-90˚C
 - Izbor vremena sušenja: 0–24 h
 - Napon: ~380 V ( trofazni )
 - Instalisana snaga: 4500 W
 - Nivo buke: 50-55 db
 - Masa: 83 kg
 - Tri nezavisna dela (tri komore, tri kontrolera)
 - Materijal izrade komora i lesa: nerdjajući čelik SUS304 (lese); kućišta i obloga: nerdjajući čelik SUS201, odobreni za rad u prehrambenoj industriji
 - Dvoslojno kućište omogućava minimalne gubitke toplote i bolje performanse
 - Niska potrošnja energije
 - Unutrašnje LED svetlo
 - Dodatne posude za ostatke, 3 kom
 - Aluminijumske ručke za vrata, 3 kom
 - Točkovi sa kočnicama, za lakšu manipulaciju
 - Elektronska kontrola glavnih parametara procesa : temperature i vremena sušenja za svaki nezavisni deo – u zavisnosti od vrste namirnica koje se obradjuju
 - Podešavanje temperature i vremena preko ekrana osetljivog na dodir
 - Mehanička ventilacija i izbacivanje vlage kroz konstrukcione otvore
 - Idealna za sušenje voća, povrća, začinskog bilja, pasulja, testenine, pečuraka i sl.
 - Motori sa elisama za prinudnu cirkulaciju vazduha u komorama
 - Prinudnom konvekcijom toplog vazduha u komorama postiže se efekat dehidracije proizvoda, bez potrebe za dodavanjem pigmenta i pojačivača ukusa; finalni proizvod zadržava sve nutritivne vrednosti
 - Osušeni proizvod ima veliku prednost u odnosu na svež, jer ne zahteva posebne uslove za čuvanje, ima duži rok trajanja, ima veću tržišnu vrednost i dugo zadržava mineralne sastojke
 - Sušenje u elektronskim sušarama je idealan proces za proizvodnju suve šljive; čipsa od jabuke, kruške ili banana; BIO začina; mešanog povrća; testenine ili proizvoda od brašna za potrebe kulinarstva
 
CE ZNAK ZA KVALITET
PROIZVODNJA: MEGA SOLUTION



