ELEKTRONSKA SUŠARA (DEHIDRATOR) ZA ŠLJIVU I OSTALO VOĆE, POVRĆE I ZAČINSKO BILJE MODEL MS50S KAPACITET: 50kg

- Kapacitet sušenja: do 50 kg svežeg voća za 24 h
 - Spoljašnje dimenzije (širina x dubina x visina): 47 cm x 57 cm x 88 cm
 - Broj lesa: 20
 - Dimenzije lesa: 40 cm x 38 cm
 - Ukupna površina lesa: 3 m2
 - Izbor temperature u komori: 30-90˚C
 - Izbor vremena sušenja: 0–24 h
 - Napon: ~220-240 VAC, 50 Hz ( monofazni )
 - Instalisana snaga: 2000 W
 - Nivo buke: 50-55 db
 - Materijal izrade komore i lesa: nerdjajući čelik SUS304 (lese); kućišta i obloga: nerdjajući čelik SUS201, odobreni za rad u prehrambenoj industriji
 - Dvoslojno kućište omogućava minimalne gubitke toplote i bolje performanse
 - Niska potrošnja energije
 - Unutrašnje LED svetlo
 - Dodatna posuda za ostatke 1 kom
 - Aluminijumska ručka za vrata
 - Točkovi sa kočnicama, za lakšu manipulaciju
 - Elektronska kontrola glavnih parametara procesa: temperature i vremena sušenja – u zavisnosti od vrste namirnica koje se obradjuju
 - Podešavanje temperature i vremena preko ekrana osetljivog na dodir
 - Mehanička ventilacija i izbacivanje vlage kroz konstrukcione otvore
 - Idealna za sušenje voća, povrća, začinskog bilja, pasulja, testenine, pečuraka i sl.
 - 3 motora sa elisama za prinudnu cirkulaciju vazduha u komori
 - Prinudnom konvekcijom toplog vazduha u komori postiže se efekat dehidracije proizvoda, bez potrebe za dodavanjem pigmenta i pojačivača ukusa; finalni proizvod zadržava sve nutritivne vrednosti
 - Osušeni proizvod ima veliku prednost u odnosu na svež, jer ne zahteva posebne uslove za čuvanje, ima duži rok trajanja, ima veću tržišnu vrednost i dugo zadržava mineralne sastojke
 - Sušenje u elektronskim sušarama je idealan proces za proizvodnju suve šljive; čipsa od jabuke, kruške ili banana; BIO začina; mešanog povrća; testenine ili proizvoda od brašna za potrebe kulinarstva
 
CE ZNAK ZA KVALITET
PROIZVODNJA: MEGA SOLUTION



